T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / TARSUS - Sağlıklı İlkokulu

Sağlıklı İlkokulu

Telefon
03246374222
Belgegeçer
0
WEB
https://sagliklii.meb.k12.tr
Adres
Sağlıklı Köyü Tarsus/MERSİN
Vizyon
1. Geliştirilmiş donanıma sahip bir yapı içerisinde ileri teknoloji ürünlerinden yararlanılarak verimliliği artırmak bilim ve teknolojinin farkında olan değişime gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, laik, Atatürkçü bireyler yetiştirmektir. 2. Kurumumuzla ilgili herkesle iletişim kurarak sorunlarını kısa sürede çözen, hak edenleri ödüllendirerek çalışanlarına güven veren, kendi birimleri arasında etkili bir eş güdüm sağlamakla yetinmeyip çevre kurumlarla da işbirliği yapan sürekli olarak kendini yenileyen, kurum kültürü oluşturan etkili, çağdaş, demokratik bir kurum olmak için çalışmaktır.
Misyon
Geliştirilmiş donanıma sahip bir yapılandırma oluşturmak. İleri teknoloji ürünlerinde yararlanarak birimler arasında etkili bir eş güdüm sağlayarak verimliliği artırmak bilgi teknolojisi sınıfı oluşturmak. Çevredeki kurumlarla etkili bir iletişim kurarak gelişmemize katkı sağlamak. Veli görüşmelerini programlı bir şekilde yaparak Velilerimizle sürekli bir iletişim kurmak. Her okulda kalite örgütlenmesine yardım ederek eğitimin kalitesinin yükselmesine yardımcı olmak. Ulusal kimliğini kaybetmeden evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek. Bütün öğrencilere öğrenmeyi öğretmek. Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri dikkate alınarak bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, çevreleri ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını sağlamak. Öğrencilerimize değişen teknolojileri izleyip kullanabilmelerini öğretmek. Öğrencilerimizin liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın Atatürkçü, Demokratik bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2 Anadolu Lisesi 4 Anadolu Meslek Lisesi 2010-2011 EĞİTİM-Öğretim YILI 5 Anadolu Lisesi,6 Anadolu Meslek Lisesi 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 14 Anadolu Lisesi ,6 Anadolu Meslek Lisesi
Öğretmen :10
Öğrenci :121
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.20 - 14.55
Isınma
Klima
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Saat başı köy dolmuşları çalışmaktadır. Öğretmenler özel servisle gidip gelmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mersin´e 50 km Tarsus´a 18 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır